25 jaar Toetstheater

Het Toetstheater is al sinds 1994 een graag geziene gast op themadagen, symposia, conferenties en studiedagen, vooral in de zorgsector. De eerste interactieve voorstelling is bij een ethiekconferentie op 17 mei 1994 in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Wij vragen al 25 jaar aan ons publiek om ons te regisseren. Dat maakt ieder optreden tot een unieke belevenis, bloedserieus en toch om te lachen.

Omdat wij nu feest hebben geven wij één gratis optreden weg, ter waarde van € 2.000! We horen graag waarom jouw organisatie dit gratis optreden verdient!

  • Over welk onderwerp mogen we het hebben? Denk bijvoorbeeld aan dilemma’s rond eigen regie, het betrekken van naasten, omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag, er zijn voor de ander (presentie), of misschien iets specifieks voor jouw afdeling of organisatie?
  • Wie zitten er in de zaal (max 100 – 125 deelnemers)? Denk aan zorgpersoneel, mantelzorgers, naasten, vrijwilligers, beleidsmakers etc?
  • Het Toetstheater verzorgt geheel gratis de acteurs, de sketches en de discussieleider. Van jou verwachten we een zaal, catering en mensen die komen kijken en meedoen.
  • Het Toetstheater zou het liefst nog voor de zomer bij jullie komen optreden. Is dit haalbaar?
  • Vergeet je contactgegevens niet te vermelden.

Stuur je motivatie vóór 1 maart naar info@toetstheater.nl. Op 15 maart 2019 bellen wij de winnaar, en maken wij de uitslag bekend via social media en onze website.